Feladatok

Feladataink

  • Hulladékok elkülönített gyűjtése: papír, elem, kupak, műanyagpalack.
  • Az iskolaépület környékén lévő természetes növényzet szakszerű gondozása, új növények telepítése.
  • Együttműködés a helyi önkormányzattal, a helyi hatóságokkal és olyan helyi támogatókkal,civil szervezetekkel, vállalkozókkal, melyek az ökoiskola. értékeivel és céljaival megegyező célokat szolgálnak.
  • Az iskola segítse diákjainak részvételét környezet- és természetvédő táborokban.
  • Az iskola aktívan vegyen részt a helyi közélet ökoiskolai célokkal összefüggő programjaiban. (pl.: takarítási világnap).
  • Az iskola valamennyi dolgozója mutasson példát a diákoknak a környezetbarát szemlélet, az egészséges életvitel szempontjait követő magatartás tekintetében.
  • Az iskola házirendje kiemelten foglalkozzon az iskolában és környékén lévő természeti és épített értékek védelmével.

Tisztelt Szülők, Kedves Támogatóink!

Iskolánk bejutott a TESCO: Ön választ, mi segítünk c. pályázatának első fordulójába.

2019. június 17. és július 14. között van lehetőség arra, hogy vásárlásaik során kapott zsetonjaikkal támogassanak bennünket a komlói és szigetvári Tesco Áruház bejáratával szemben elhelyezett szavazóurnánál.

Pályázatunk célja:

Szeretnénk létrehozni olyan színes, interaktív képesség- és készségfejlesztő pályát az iskola folyosóin és közösségi terein, amellyel fejlődhet tanulóink téri tájékozódása, mozgáskoordinációja, problémamegoldó, tanulási és együttműködési képessége. Az akadálypályán végzett feladatok játékosan fejlesztik a gyermekek mozgáskoordinációját,figyelemkoncentrációs képességét, gondolkodási és problémamegoldó képességét, ügyességét,együttműködési készségét, türelmét. Emellett még több pozitív élményt szerezhetnek az iskolában azáltal,hogy szabadidejüket is hasznosabban tölthetik el.

Kérjük, segítsen céljaink elérésében és szavazatával támogassa a komlói Gagarin Általános Iskolát!

Megtisztelő támogatásukat ezúton is köszönjük!