Körzeti atlétika diákolimpia

Május 5-én és 6-án rendezték meg a körzeti atlétika diákolimpiát a KBSK pályán. A komlói iskolák, Mágocs, Sásd, Hosszúhetény és Vásárosdombó csapatai versenyeztek egymással. A 2. korcsoportosok 60 méteres síkfutásban, távolugrásban, kislabda hajításban mérték össze ügyességüket. A 3. korcsoportosoknak már 600 méteres futás is volt. A 4. korcsoportosok 100 métert és 800 métert futottak, kislabdát dobtak, súlyt löktek és távolt ugrottak. Kimagasló teljesítményt nyújtott Somodi Petra és Illés Levente, akik megnyerték a korcsoportjuk egyéni versenyét és kivívták a jogot, hogy részt vehessenek a megyei diákolimpián. Csapataink is jól szerepeltek.

Eredményeink:

Aranyérmesek lettek a 2. korcsoportos lányok. A csapat tagjai: Somodi Petra, Barta Nikolett, Langler Liza, Bede Nadin, Mayer Mirtill.

Ezüstérmet szereztek:

– 3. korcsoportos fiúk. A csapat tagjai: Bazsa Viktor, Kaluzsa Kevin, Schuszter Ronald, Ivicz Martin, Hörnyéki Szabolcs, Varga Szabolcs.

-4. korcsoportos fiúk. A csapat tagjai: Illés Levente, Schwarcz Botond, Kálmán Gábor, Deák Marcell, Mihályfi Bendegúz, Vanyek Szabolcs, Madarász Tamás.

Bronzérmet érdemeltek:

-3. korcsoportos lányok. A csapat tagjai: Bauer Lili, Horváth Leila, Németh Dorottya, Priol Bianka, Rumli Antónia, Szívós Laura.

-4. korcsoportos lányok. A csapat tagjai: Krechl Panna, Mánya Fanni, Orsós Dorina, Páhor Gabriella, Tóth Viktória.

A 2. korcsoportos fiúk épp lemaradtak a dobogós helyezésről. A negyedik helyezést elért csapat tagjai: Hegedűs Bence, Filomela Zalán, Schmidt József, Kaluzsa Erik, Schuszter Robin, Deák Dániel.

  • SDC16436
  • SDC16441
  • SDC16445
  • SDC16448
  • SDC16451
  • SDC16455