Megyei mezei futóverseny

Megyei mezei futóverseny
Hosszú kihagyás után indulhattunk újra mezei futóversenyen. A körzeti verseny szép eredményei után 16 tanulóval vettünk részt a megyei döntőn, amit új helyszínen, a Tüskésréti szabadidőparkban rendeztek. A nem kis távok mellett az erős széllel is meg kellett küzdenie a versenyzőknek.
Egyéniben Léber Alíz 4.b osztályos tanuló, Kerekes Marcell 6.a és Latyák Bence 5.b-s diákunk indult. Nagyon szépen versenyeztek. Lizi 10. Marci 15. Bence 25. lett a nagy létszámú mezőnyben.
Az 5-6. osztályos lány csapatunk is nagyot küzdött, Dömény Lili még törött ujjal is vállalta a versenyt. Csapateredményüket csak az őszi szünet után tudjuk majd. A csapat tagjai: Ambrus Réka, Dömény Lili, Boronyák Anna, Horváth Milla, Orsós Bianka.
A legidősebbeknél fiú és lány csapatot is tudtunk indítani. Öröm volt látni a népes mezőnyt. Fiaink 1 helyezési számmal maradtak csak le a dobogóról. Szabó Szilárd pedig 3. helyével kivívta az országos döntőn (Gödöllő) való indulás jogát. Lányaink is mindent megtettek a sikerért.
A csapatok tagjai: Szabó Virág, Csertei Gréta, Lantos Melissza, Orcsik Fanni
Szabó Szilárd, Szőrös Roland, Bede Brendon, Keresztény Buda
Gratulálunk gyerekek! Büszkék vagyunk Rátok! Köszönjük a szülőknek, nagyszülőknek a segítséget, hogy eljuthattunk a versenyre!
Megyei mezeifutó diákolimpián részt vett csapatok tagjai és egyéni indulói. (október 21.)
Léber Alíz 4.b
Dömény Lili 5.a
Horváth Milla 5.a
Latyák Bence 5.b
Kerekes Marcell 6.a
Ambrus Réka 6.a
Boronyák Anna 6.a
Orsós Bianka 6.a
Bede Brendon 7.a
Csertei Gréta 7.a
Orcsik Fanni 7.a
Keresztény Buda 8.a
Szabó Virág 8.b
Lantos Melissza 8.b
Szabó Szilárd 8.b
Szőrös Roland 8.b