A Karib-tenger kalózai és a Vikingek taroltak a városi karneválon

A színházban került sor az általános iskolások farsangzáró jelmezes seregszemléjére, ahová az iskolai farsangok legjobbjai kerültek be. A Gagarin Iskolát öt jelmezes csoport képviselte, akik közül kettő díjazásban részesült.

A karnevál mezőnyét sajnos idén is megtizedelték a betegségek, a résztvevők közül két kodályos csoport és egyéni jelmezesek is kényszerűen távol maradtak.
A versenyben 10 csoport és 5 egyéni jelmezes mérkőzött meg a zsűri pontszámaiért és a közönség kegyeiért. Hagyományosan a szervező-lebonyolító csapat is jelmezbe bújt, idén a Macskák fogadták a jelmezes gyerekeket és a kedves közönséget.

A bemutatott produkciókat a 4 tagú zsűri pontozta: Polics József polgármester, Simonné Döme Ildikó, a Polgármesteri Hivatal marketing-referense, Kész Ildikó óvodapedagógus és Horváth Éva, a Közösségek Háza, Színház- és Hangversenyterem igazgatója. A közönség is szavazott, a leadott szavazatok száma alapján a Közönségdíj is gazdára talált.

A Városi Karnevál győztese, a csoportos verseny I. helyezettje: A Karib tenger kalózai (Gagarin 4.a). A csoportos verseny II. helyezettje: Vikingek (Gagarin 1.a)
A zsűri Különdíját kapta az EGYMI Pokolfajzatok csoportja
Közönségdíj: Négy évszak (Szilvás)

Az eseményen az 5.a (James Bond-koreográfia), a bajor sörtáncot bemutató 6.a és a 2.i-sek (Madárijesztők és varjak) képviselték még intézményünket.