JÁTÉKOS SPORTDÉLELŐTT (2021.10.15.)

JÁTÉKOS SPORTDÉLELŐTT (2021.10.15.)
Hagyomány már iskolánkban, hogy egy játékos sportdélelőttel indítjuk a tanévet, melyen a gyerekek szüleikkel együtt sportolhatnak. Sajnos az elmúltévben nem tarthattuk meg ezt a remek programot, de most, október 15-én bepótolhattuk.
Először a 3-4. évfolyam osztályai vehették birtokba a tornatermet. Jó volt látni a nagyszámú szülői „kíséretet”. A közös bemelegítés után előkerültek a különböző méretű labdák, ugrókötelek, bóják és igen változatos feladatokat kellett teljesíteni a csapatoknak. Minden számban 10 tanuló és 2 szülő alkotta az osztálycsapatot, majd folyamatos cserékkel frissíthették az összeállítást. Felsős tanulók segítettek a rendezésben. A jó hangulatot megalapozták az idősebbek.
10 órától az 1-2 osztályosok vonultak be. Ők is figyeltek külső megjelenésükre. Láthattunk egyszínű basaball sapkákat, jelvényeket, szalagokat a tanulókon. Nekik ez volt az első iskolai sportrendezvényük a pandémia miatt. A nehezebb feladatokkal is szépen megbírkóztak a gyerekek.
Mindkét korosztálynál záróprogramként egymásnak feszültek az osztálycsapatok egy gigantikus kötélhúzás erejéig.
Mindenki nyertes volt ezen a délelőttön. Sokat nevettünk, kellemesen elfáradtunk. Minden szülő és pedagógus vágya, hogy mindig ilyen mosolyt és örömöt láthasson a gyermekek arcán.