Kedves Diákok! Az alábbiakban a tantermen kívüli oktatás módjáról tájékoztatlak Benneteket!

A jövő héttől (márc. 23.) minden hétfőn déli 12 óráig az osztályfőnökötök a KRÉTA naplón valamint az osztály facebook csoportján keresztül kiküldi az adott héten feldolgozandó tananyagot összesítve azokból a tantárgyakból, melyek azon a héten az órarendetekben szerepelnek.  Nem kell megijednetek, a hangsúly elsősorban a gyakorláson és a meglévő tudásotok szinten tartásán lesz. Csak annyi feladatot kaptok, amit könnyedén elvégezhettek. Ráadásul úgy oszthatod be az időd, ahogy neked a legmegfelelőbb. De fontos, hogy minden nap foglalkozz egy kicsit a tanulással.

A feldolgozáshoz egy hét áll rendelkezésetekre úgy, hogy a feladatok megoldásához pontos útmutatást, vázlatot, instrukciókat kaptok. ( A feladatokat ezen kívül megtaláljátok az e-naplóban is, az adott óránál a „házi feladat” rovatban. ). Minden héten legkésőbb vasárnap este 8 óráig kell a megoldásokat elküldenetek az adott szaktanár részére.

Ennek módja a következő:

Az elkészült munkát (rajz, feladatsor, stb.) lefotózod vagy beszkenneled és továbbítod az adott szaktanárnak messengeren, vagy a KRÉTA naplóban.  Minden pedagógus elérhető lesz messengeren, az elérhetőségüket szerda (márc. 18.) délig közzé tesszük az osztálycsoportokban.

Minden nap 9-től 12 óráig, vagy délután 17-től 18 óráig keresheted te, vagy szüleid iskolánk tanárait online. Küldhetsz üzenetet, vagy fel is hívhatod őket, ha segítségre van szükséged, vagy nem érted a feladatokat.

Ha a munkád esztétikus, esetleg szorgalmi feladatot készítesz az adott témakörben, vagy idő előtt küldöd be az elkészült feladatodat ötössel jutalmazzuk!

A héten már szerdán délig megkapjátok az első próbafeladatokat a fent leírt módon.

Kérlek Benneteket, tekintsétek ezt a helyzetet egy új lehetőségnek! Most bebizonyíthatjátok magatoknak, szüleiteknek és tanáraitoknak egyaránt, milyen megbízhatóak, szorgalmasak és kreatívak vagytok! Az otthoni munkában nem hagyunk magatokra, bátran kérdezzetek, keressetek minket! Segítsük egymást azzal, hogy mindannyian a legtöbbet és a legjobbat hozzuk ki magunkból!

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk az iskolában! Addig is jó otthoni tanulást kívánok Nektek, Kedves Diákok! Vigyázzatok magatokra!

Notheisz Anita

tagintézmény-vezető