MAGYAR DIÁKSPORT NAPJA 2013. - 2013-10-11. péntek

MAGYAR DIÁKSPORT NAPJA 2013. – 2013-10-11. péntek

A Magyar Diáksport Szövetség ebben az évben is felhívással fordult a magyarországi köznevelési intézményekhez, civil szervezetekhez, önkormányzatokhoz, hogy vegyenek részt a Magyar Diáksport Napján különböző programokon.

Iskolánk is csatlakozott a felhíváshoz és egy egész délelőttöt átfogó programot szerveztünk tanulóinknak és az érdeklődő hozzátartozóknak.

Az alsó tagozatosok nyitották a sort. Tréfás váltóversenyeken mutathatták be ügyességüket, gyorsaságukat. Nagy öröm volt látni,  hogy minden osztályhoz érkeztek szülők, nagyszülők, akik csatlakoztak a versenyző csapatokhoz.

A vetélkedő után a legkisebbeket még a szitáló eső sem riasztotta el attól, hogy a meghirdetett 2013m-t együtt lefussuk. Amíg a kicsik futottak, a 3-4.osztályosok erejüket tették próbára a kötélhúzásban, aztán teljesítették a futótávot is.

A felsősök 10 órakor vették birtokba a sportcsarnokot. A két térfélen közel 250 gyerek versengett a kollégák által összeállított feladatokban, majd kötelet húztak és záró programként mindenki teljesítette a kijelölt futótávot.

Reméljük sokaknak szereztünk örömöt ezen a délelőttön is és még többen kapnak kedvet a rendszeres sportoláshoz a testnevelés órákon kívül is.

Köszönöm a kollégák segítségét!
Czárné Vertike Erika