Tavaszi sportversenyek

Tavaszi sportversenyek

 

Hosszú kényszerpihenő után két év kihagyással szerepeltek újra tanulóink diákolimpia versenyeken. Természetesen az eltelt időszak alatt sok-sok munkát végeztek el sportolóink, várva, hogy újra lehetőségük legyen megmutatni tehetségüket.

Először a ritmikus gimnasztika sportágat választott tanulóink okoztak sok örömöt nekünk. Csak „legekben” lehet beszélni teljesítményükről, tudásukról! Ahhoz, hogy ilyen eredményeket érhessenek el országos szinten a „nagy egyesületek” versenyzőivel versenyezve, rengeteg munka és tanulás van mögötte. Ők a lehetséges szabad idejüket is beáldozzák gyakorlataik tökéletesítéséért.

Köszönet edzőiknek és szüleiknek a segítségért, támogatásért!

Ambrus Réka, Barta Johanna és Varga Szofi a komlói Plié Rekreációs és Szabadidős Sportegyesület versenyzői. Edzőik: Vörösvári Csenge és Fuchs Hanna

Neukirchner Zoé a Pécsi Ritmikus Gimnasztika Egyesületnél sportol, rá már a korosztályos válogatottnál is felfigyeltek. Edzője: Hesz Dominika

A lányok kiváló sporteredményeik mellett példamutató tanulmányi munkájukkal is kitűnnek.

GRATULÁLUNK LÁNYOK!

ISKOLÁNK TANULÓINAK EREDMÉNYEI A RITMIKUS GIMNASZTIKA ORSZÁGOS DIÁKOLIMPIÁN

Győr, 2022. március 24-25.

 

VERSENYZŐ   I. osztály

NEUKIRCHNER ZOÉ (III. korcsoport)

karika:  4.

szalag:  3.

buzogány: 4.

 

  1. osztály

VARGA SZOFI (II. korcsoport)

szabadgyakorlat: 32.

karika:   9.

labda: 11.

 

 

Szabadgyakorlat                                     Karika                                          Labda

III. korcsoport

BARTA JOHANNA                       10.                                                      8.                                                  9.

AMBRUS RÉKA                           16.                                                     30.

 

Neukirchner Zoé április 10-én Vidékbajnokságon szerepelt a legjobbak között.

Összetett versenyben, szabadgyakorlattal, labdával és buzogánygyakorlatával 2.lett, karika gyakorlata pedig Vidékbajnoki címet hozott számára.

GRATULÁLUNK!

 

Az atlétika sportág versenyei tavasszal az ORSZÁGOS MEZEIFUTÓ DIÁKOLIMPIÁVAL kezdődnek.

Iskolánkat Szabó Szilárd 8.b osztályos tanuló képviselhette, miután ősszel a megyei döntőn elért 3. helyével kivívta a részvételt.

A versenyt Gödöllőn egy repülőtéren rendezték, közel 2100 versenyzővel.

Sziszó korosztályában 201-en indultak. A nehéz versenyben nagyon szép 63. helyet szerzett.

Gratulálunk!!

A pályaversenyekkel folytatódnak a sportág küzdelmei. Sajnos nem tudunk körzeti versenyeket rendezni Komlón, mert megkezdik a munkálatokat a KBSK pálya területén, de ez egyben nagy öröm is, hiszen a jövőben sokkal jobb lehetőségeink lesznek ennek a csodás sportágnak a gyakorlására is.

Tehetséges tanulóinkat a megyei versenyre nevezzük.

 

Kézilabdás tanulóink is megkezdték a selejtezőket az országos diákolimpiára. Iskolánk két korosztály megyei döntőjét is rendezhette. Nagyon szép sikereket értünk el, „nyitva a kapu” az országos döntő felé.

III. korcsoportos lányaink (5-6. évfolyam) és fiaink egyből országos elődöntőt játszhatnak (helyszín még nem ismert), a IV. korcsoportos lány csapatunknak még egy „kört” kell tennie az elődöntőért.

Szurkolunk! Hajrá Gagarin!