Városi Atlétika Diákolimpia

A címre kattintva izgalmas részleteket olvashatnak a múlt héten megrendezésre került városi atlétika versenyről.

II. korcsoport ( 3-4. osztályosok)

Lánycsapatunk első helyezést ért el (Kolozsvári Kitti, Schuszter Nikolett, Hoffmann Vivien, Jávor Alexandra, Krechl Panna, Both Bianka). Ebből a csapatból került ki az egyéni összetett verseny 3 dobogósa is: 1. Hoffmann Viven, 2. Kolozsvári Kitti és 3. Schuszter Nikolett.
A fiúknál 2 csapatot is indítottunk, a tisztán 4. osztályosokból álló csapat lett az első (Buzási Bence, Helt Ede, Ivicz Dávid, Papp Kristóf, Reisz Tamás, Schwarcz Botond). Botond egyéni összetett versenyben is aranyérmet nyert. A 2. csapatunk ezüstérmes lett (Ambrus Krisztián, Illés Levente, Madarász Tamás, Vanyek Szabolcs, Ózdi Roland, Bencsik Martin). Madarász Tamás egyéni összetettben is szerzett egy ezüstérmet.

A két csapatból állítottuk össze a megyei versenyen induló iskolai fiúcsapatot, akik május 13-án pénteken Pécsett szállnak harcba az értékes helyezésekért.
A csapat tagjai:
– Buzási Bence
– Illés Levente
– Ivicz Dávid
– Madarász Tamás
– Papp Kristóf
– Schwarcz Botond
– Ózdi Roland

III. korcsoport (5-6. osztály)

Lánycsapatunk 3. fiúcsapatunk 6. helyezést ért el.

IV. korcsoport (7-8. osztály

Fiú csapatunk indult csak, ők szép, 3. helyet szereztek.
Hoffmann József bajnokként vehet részt a megyei döntőn, reméljük ott is szép sikert ér el.

Az egyéni versenyeken indulók is szereztek szép helyezéseket, a megyei döntőn Hoffmann József áll rajthoz kislabdahajításban (kiváló 78m-es dobása dobogós helyezést sejtet), valamint 300 m-es síkfutásban is jó eredményre számítunk tőle május 16-án.

Hajrá GAGARIN!